Offert

Begär En Kostnadsfri Offert

Kostnad Renovering?

Du som kund vill förstås veta vad kostnaden för att renovera ditt badrum, kök, fönster eller hus är. Kontakta oss via kontaktformuläret nedan så kommer vi på ett förutsättningslöst hembesök där vi tillsammans diskuterar din renovering. Vi är på plats redan inom 48 timmar och givetvis är specificerar vi arbete och material separat i offerten. Vi ser fram emot att komma på besök!

Fyll i formuläret för en prisjämförelse
+
=
Tack för att ni tar er tid & ger ett omdöme!

Vad säger våra kunder om vår byggfirma?

Välstrukturerad offert med separat delar för arbetskostnad och materialutgifter. Jobbet gick bra, fick göra en del ändringar vartefter men det hör till. Trädgårdsanläggning på radhuset, från grovplanerad tomt till fin uteplats, trall och stensättning vid entrén.

Elisabeth Tullinge
Altan & Trädgård

Renovering av kök, nya stammar och vitvaror samt golvrenovering i lägenhet. Det sparade oss tid att vi bara behövde ha Christopher som projektledare mellan alla moment, hantverkare som rörmokare och elektriker m.m som var involverade. Köket blev jättefint trots lite förseningar pga. materialmiss från parkettleverantör.

Pontus & Cecilia
Köksrenovering Järfälla

Snabbt och smidigt trädgårdsarbete med betongplattor och förstärkning av gångstråk samt bortforsling. Christopher är enkel att ha att göra med, han gav en hel del praktiska tips gällande materialval med lite underhåll.

Björn Hasselgren
Bromma Stenläggning

Tidigare projekt av Byggfirma Stockholm Vad tycker du om våra tidigare projekt?

För oss är det viktigt att kombinera kvalitet med ett bra pris för snickare och de andra hantverkare som ingår i vårt nätverk.

Vår vision är alltid att det ska vara enkelt för dig som kund att ta del av våra tjänster utan att känna några krav. Du är därför varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri och förbehållslös byggoffert på din renovering.

Efter en första kontakt kommer vi gärna till din fastighet för ett hembesök. Konsultationen kostar ingenting och den ger oss ett bra underlag för att ta fram en kompletta kostnader för din renovering, oavsett om det är ett litet badrum eller en hel lägenhet. I förslaget separerar vi alltid materialkostnader från utgifter för själva arbetet så att du enkelt kan kalkylera ditt rotavdrag.

Byggfirma Stockholm

Byggfirma Stockholm hjälper villaägare, föreningar och företag över hela Stor-Stockholm – från Värmdö, Nacka till Järfälla, Sollentuna, Danderyd, Täby och Lidingö, till innerstaden och söder-om Södermalm som Huddinge, Haninge och Tyresö med omnejd.