Tjänster Allt inom Bygg & Trädgård

Köksrenovering

Köksrenovering

Vänd dig till oss när du söker pålitliga hantverkare för en kvalitativ köksrenovering i Stockholm. Vi har lång erfarenhet såväl av köksbyten som kompletta renoveringar, och vi åtar oss gärna alla delar när du vill fräscha upp och renovera ett kök.

Läs mer om Köksrenovering i Borås
Fönsterbyte

Fönsterbyte

Vi åtar oss såväl uppdrag vid nybyggnation som renoveringar och hjälper dig gärna med ditt fönsterbyte i Stockholm. För oss är det viktigt att välja samarbetspartners med omsorg och vi tillhandahåller endast kunniga montörer, något som borgar för ett felfritt resultat.

Läs mer om Fönsterbyte i Borås
Badrumsrenovering

Vi är auktoriserade & certifierade

Badrumsrenovering

Vi är ett växande byggföretag som arbetar i Stockholm med omnejd. Hjälper privatpersoner, villaägare, fastighetsägare och företag med allt inom bygg & renovering.

Läs mer om Badrumsrenovering i Borås
Tack för att ni tar er tid & skickar oss en hälsning!

Vad Säger Våra Kunder?

Välstrukturerad offert med separat delar för arbetskostnad och materialutgifter. Jobbet gick bra, fick göra en del ändringar vartefter men det hör till. Trädgårdsanläggning på radhuset, från grovplanerad tomt till fin uteplats, trall och stensättning vid entrén.

Elisabeth Tullinge
Altan & Trädgård

Renovering av kök, nya stammar och vitvaror samt golvrenovering i lägenhet. Det sparade oss tid att vi bara behövde ha Christopher som projektledare mellan alla moment, hantverkare som rörmokare och elektriker m.m som var involverade. Köket blev jättefint trots lite förseningar pga. materialmiss från parkettleverantör.

Pontus & Cecilia
Köksrenovering Järfälla

Snabbt och smidigt trädgårdsarbete med betongplattor och förstärkning av gångstråk samt bortforsling. Christopher är enkel att ha att göra med, han gav en hel del praktiska tips gällande materialval med lite underhåll.

Björn Hasselgren
Bromma Stenläggning

Byggfirma Stockholm

Byggfirma Stockholm hjälper villaägare, föreningar och företag över hela Stor-Stockholm – från Värmdö, Nacka till Järfälla, Sollentuna, Danderyd, Täby och Lidingö, till innerstaden och söder-om Södermalm som Huddinge, Haninge och Tyresö med omnejd.