Om Oss Ta hjälp av ett välrenommerat byggföretag i Stockholm

Välkommen till UniqDuo när du söker en byggfirma i Stockholm för arbeten med byggnationer, renovering, mark och trädgård. För oss hos är det självklart att en nöjd kund är en återkommande kund.

Vi utökar stadigt vår kundkrets tack vare rekommendationer från tidigare klienter som uppskattat vårt arbete, något som vi som ett kundnära företag naturligtvis är mycket stolta över. Vår företag anlitas såväl av privatpersoner som företag som är i behov av ett pålitligt byggföretag i Stockholm för totalentreprenad. Vi arbetar med hållbara behovsanpassade lösningar och förutom ett gratis hembesök kan vi erbjuda omfattande garantier och dokumentation efter slutfört arbete.

Gratis Hembesök Vi vill jättegärna veta mer om ditt projekt!

Beskriv vad du vill ha hjälp med, så återkommer vi så snart vi kan.

Låt oss diskutera ditt projekt!

Christopher2-min

Christopher Johansson

Kundansvarig
Tele: 08-557 658 40
E-mail: offert@stockholmbyggfirma.com

Certifierad personal med lång vana av renoveringar

Förutom kvalitativa material och bra priser är vår kunniga personal vår stora styrka. Tack vare att vi på UniqDuo har tillgång medarbetare med spetskompetens inom områden som snickeri, el och VVS kan vi erbjuda ett kvalitativt utförande i samtliga steg. Vi arbetar i en bransch där konkurrensen är hög och vi är övertygade om att det är personalens kompetenser som gör att ständigt fortsätter att växa som företag. Vi sätter alltid kvaliteten främst oavsett om det rör som om en anläggning av en uteplats, uppförandet av ett Attefallshus eller en badrumsrenovering i Stockholm.

Ett tryggt val som skapar mervärde

Vi är ett tryggt och certifierat val som kan ta oss an hela ditt projekt på ett kostnadseffektivt sätt. Då vi vill erbjuda kunder en service utöver det vanliga samarbetar vi med en home-stylist som kan fullända din renovering med den sista touchen i form av ljussättning och möblemang.

Välkommen att höra av dig till oss när du söker en seriös byggfirma i Stockholm som kan erbjuda rotavdrag och innehar alla erforderliga försäkringar samt F-skattesedel.

Stockholm Byggfirma
Värmdö, Ingarö 116 74
08 - 557 658 40

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Vi innehar alla certifikat som behövs för ett säkert utfört arbete