Köksrenovering

Anlita seriösa hantverkare för din köksrenovering i Stockholm

Köksrenovering

Vänd dig till oss när du söker pålitliga hantverkare för en kvalitativ köksrenovering i Stockholm. Vi har lång erfarenhet såväl av köksbyten som kompletta renoveringar, och vi åtar oss gärna alla delar när du vill fräscha upp och renovera ett kök.

Hos oss arbetar ett team med erfarna projektledare som gärna kommer med goda råd och bjuder på inspiration. Projektledarna säkerställer att vårt nätverk med certifierade hantverkare koordineras på ett optimalt sätt. Då vårt förfarande garanterar en tidseffektiv arbetsgång kan vi kan garantera ett bra pris för köksrenovering.

Vi anlitas oftast för köksrenoveringar i Stockholm, men tar oss även an uppdrag i andra delar av Sörmland och Uppland.

kostnadsfri offert

vill jättegärna veta mer om din köksrenovering!

Boka ett kostnadsfritt hembesök Vi

Varje köksrenovering är unik, och vi kommer gärna hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera ditt projekt. Som ett företag med gedigen erfarenhet av att renovera kök så är vi väl medvetna om hur viktigt det är du som kund ska känna dig helt trygg i ditt val av byggfirma. Under ett förbehållsfritt besök kan vi därför diskutera hur vi kan genomföra dina idéer på ett realistiskt sätt.

kostnadsfri offert

Hembesök inom 48h

Efter besöket förser vi dig med en offert med ett pris för köksrenovering. Tänk även på att du kan nyttja ditt rotavdrag när du anlitar oss. Hör av dig till oss så berättar vi mer, om du så önskar kan vi komma hem till dig redan inom 48 timmar.

kostnadsfri offert
Vi kan renovera ditt kök på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt

Anlita seriösa hantverkare för din köksrenovering i Stockholm

Vi kan renovera ditt kök på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt

Under den tid vi varit verksamma har vi utfört en mängd olika typer av köksrenoveringar i Stockholm. Vi tar oss an uppdrag på totalentreprenad.

Med andra ord kan vi ta hand om att renovera ett kök från A till Ö.

Fördelarna med den här typen av förfarande är bland annat att du som kund inte behöver lägga energi på att hitta olika hantverkare. Hos oss tilldelas du en projektledare och kontaktperson som finns med dig under hela processen, från materialval och skisser till genomförande och slutbesiktning.

Projektledaren säkerställer att din köksrenovering i Stockholm blir färdig i enlighet med uppsatta tidsramar.

Stort tack till våra kunder för sina omdömen om köksrenovering!

Vad säger våra kunder?

Renovering av kök, nya stammar och vitvaror samt golvrenovering i lägenhet. Det sparade oss tid att vi bara behövde ha Christopher som projektledare mellan alla moment, hantverkare som rörmokare och elektriker m.m som var involverade. Köket blev jättefint trots lite förseningar pga. materialmiss från parkettleverantör.

Pontus & Cecilia
Köksrenovering Järfälla

Välstrukturerad offert med separat delar för arbetskostnad och materialutgifter. Jobbet gick bra, fick göra en del ändringar vartefter men det hör till. Trädgårdsanläggning på radhuset, från grovplanerad tomt till fin uteplats, trall och stensättning vid entrén.

Elisabeth Tullinge
Altan & Trädgård

Snabbt och smidigt trädgårdsarbete med betongplattor och förstärkning av gångstråk samt bortforsling. Christopher är enkel att ha att göra med, han gav en hel del praktiska tips gällande materialval med lite underhåll.

Björn Hasselgren Bromma
Stenläggning
Anlita seriösa hantverkare för din köksrenovering i Stockholm

Vi innehar alla certifikat som behövs för ett säkert utfört arbete

Anlita seriösa hantverkare för din köksrenovering i Stockholm

När du tar hjälp av oss anlitar du en byggfirma som tillhandahåller certifierade och auktoriserade fackmän.

Vi har mycket goda omdömen från tidigare kunder, och vi är övertygade att en av anledningarna till det är våra kunniga hantverkare.

Vi koordinerar snickare, elektriker och VVS-montörer så att alla moment utförs i en optimal ordning. Givetvis har samtliga hantverkare yrkesbevis inom sina respektive områden och de ser till att din köksrenovering i Stockholm sker på ett tryggt sätt i enlighet med högt ställda säkerhetskrav som bland annat Byggkeramikrådet, Elsäkerhetsverket och Säker Vatten ställt upp.

Byggfirma Stockholm

Byggfirma Stockholm hjälper villaägare, föreningar och företag över hela Stor-Stockholm – från Värmdö, Nacka till Järfälla, Sollentuna, Danderyd, Täby och Lidingö, till innerstaden och söder-om Södermalm som Huddinge, Haninge och Tyresö med omnejd.

kostnadsfri offert