Badrumsrenovering i Stockholm utförd av behöriga fackmän

Badrumsrenovering i Stockholm utförd av behöriga fackmän

Ett renoverat badrum höjer värdet på din fastighet och ger dig en trivsammare interiör. Vårt byggföretag har specialiserat sig på totalentreprenad där vi koordinerar plattsättare, elektriker, rörmokare och snickare. Arbetet övervakas av projektledare som ser till att din badrumsrenovering i Stockholm blir precis som du tänkt dig.

Våra kunder brukar även uppskatta att vi kan erbjuda ett bra pris för en badrumsrenovering, samt att vi kan bistå med inköp av såväl kakel och klinkers som badrumsmöbler och blandare. Vi åtar oss att renovera badrum i Stockholm, och vi kan även anlitas av kunder i närliggande kommuner som Södertälje och Nacka.

Vi vill jättegärna veta mer om ditt projekt!

Badrumsrenovering i Stockholm utförd av behöriga fackmän

Tack vare att vi är ett relativt litet företag kan vi erbjuda ett kundnära bemötande. När du kontaktar oss bokar vi gärna in ett kostnadsfritt hembesök. Vid en sådan konsultation kommer en av våra projektledare hem till dig för att se hur vi kan renovera badrum på ett bra och prisvärt sätt.

Varaa Aika

Hembesök inom 48h

Hembesöket ger oss ett underlag för att ta fram en offert med din kostnad för badrumsrenovering. Självklart är såväl konsultation som offert helt utan förbehåll. Kontakta oss så berättar vi mer och bokar in ett hembesök inom 48 timmar!

kostnadsfri offert
Vi kan renovera badrum på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt

Vi kan renovera badrum på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt

När du vänder dig till oss får du hjälp av en erfaren projektledare som ser till att samtliga steg i din badrumsrenovering i Stockholm flyter på ett smidigt sätt. Vid ett första gratis hembesök börjar vi med att noggrant diskutera dina önskemål och hjälper dig att välja såväl kakel som badrumsmöbler.

Tack vare goda kontakter med underleverantörer kan vi hålla din kostnad för badrumsrenovering på en mycket korrekt nivå.

När du godkänt vår offert påbörjar vi arbetet. Vi håller dig givetvis uppdaterad under renoveringens gång och ser till att du får en klar överblick.

När arbetet slutförts och vi städat upp efter oss utför vi en slutbesiktning tillsammans med dig.

Så här tycker våra kunder om vår badrumsrenovering!

Vad Säger Våra Kunder?

Renovering av kök, nya stammar och vitvaror samt golvrenovering i lägenhet. Det sparade oss tid att vi bara behövde ha Christopher som projektledare mellan alla moment, hantverkare som rörmokare och elektriker m.m som var involverade. Köket blev jättefint trots lite förseningar pga. materialmiss från parkettleverantör.

Pontus & Cecilia
Köksrenovering Järfälla

Välstrukturerad offert med separat delar för arbetskostnad och materialutgifter. Jobbet gick bra, fick göra en del ändringar vartefter men det hör till. Trädgårdsanläggning på radhuset, från grovplanerad tomt till fin uteplats, trall och stensättning vid entrén.

Elisabeth Tullinge
Altan & Trädgård

Snabbt och smidigt trädgårdsarbete med betongplattor och förstärkning av gångstråk samt bortforsling. Christopher är enkel att ha att göra med, han gav en hel del praktiska tips gällande materialval med lite underhåll.

Björn Hasselgren Bromma
Stenläggning
En badrumsrenovering utförd av seriösa fackmän

Vi innehar alla certifikat som behövs för ett säkert utfört arbete

En badrumsrenovering utförd av seriösa fackmän

En badrumsrenovering i Stockholm som utförts på ett felaktigt sätt kan leda till stora omkostnader.

Arbete i våtrum är en av de uppgifter som alltid bör utföras av fackmän med behörighet och rätt kompetenser.

Kraven på tätskikt och elsäkerhet är höga. Dels för att du ska undvika framtida problem, dels för att ditt badrum ska vara en säker plats.

Försäkringsbolagen kräver dessutom att du ska kunna uppvisa dokumentation på att din badrumsrenovering utförts av behöriga fackmän för att kompenseras av din försäkring. Vi är certifierade för den här typen av arbeten och förser dig givetvis med erforderlig dokumentation och bra garantier.

Byggfirma Stockholm

Byggfirma Stockholm hjälper villaägare, föreningar och företag över hela Stor-Stockholm – från Värmdö, Nacka till Järfälla, Sollentuna, Danderyd, Täby och Lidingö, till innerstaden och söder-om Södermalm som Huddinge, Haninge och Tyresö med omnejd.

Varaa Aika