Fönsterbyte i Stockholm som passar din budget

Fönsterbyte i Stockholm som passar din budget

Vi åtar oss såväl uppdrag vid nybyggnation som renoveringar och hjälper dig gärna med ditt fönsterbyte i Stockholm. För oss är det viktigt att välja samarbetspartners med omsorg och vi tillhandahåller endast kunniga montörer, något som borgar för ett felfritt resultat.

Våra hantverkare är mobila, och du kan självfallet även kontakta oss om du är i behov av att byta fönster i Uppsala eller andra närliggande orter. Vår vision är alltid att arbeta på ett hållbart sätt och vi kan montera hållbara och kvalitativa trä- eller pvc fönster med ett u-värde som sänker dina energikostnader. Tack vare goda branschkontakter har vi möjlighet att pressa priserna och vi erbjuder ett bra pris för fönsterbyte.

kostnadsfri offert

Funderar du på att byta fönster och är i behov av en tydlig offert?

Boka en projektledare för ett kostnadsfritt hembesök Vi vill jättegärna veta mer om ditt fönsterbyte!

Då kan vi erbjuda ett kostnadsfritt hembesök. För oss är det viktigt att du som kund ska få en korrekt uppfattning om ditt pris för fönsterbyte.

Vi kommer gärna hem till dig för att diskutera ditt projekt närmare.

fter besöket kan vi snabbt ta fram en offert med din kostnad för fönsterbyte. I prisförslaget ser vi till att samtliga moment specificeras på ett tydligt och transparent sätt.

Våra medarbetare är tillgängliga för att svara på dina frågor inför ditt fönsterbyte i Stockholm!

kostnadsfri offert
Ett fönsterbyte i Stockholm som passar stilen på din fastighet

Ett fönsterbyte i Stockholm som passar stilen på din fastighet

Vi kan med fördel anlitas redan i planeringsstadiet av ditt renoveringsprojekt.

De hantverkare som står till din tjänst har en sammanlagd lång erfarenhet av fönsterbyte i Stockholm.

Vi är lyhörda inför dina önskemål och när du bokar in oss för ett inledande kostnadsfritt möte tar vi reda på dina förväntningar och undersöker din fastighets förutsättningar.

Vårt pris för fönsterbyte varierar beroende på omfattningen av arbetet och vilken typ av fönster du vill byta.

är du anlitar oss kan vi förse dig med skisser som gör det enkelt att visualisera det slutgiltiga resultatet.

Tack för att ni tar er tid & skickar oss en hälsning!

Vad Säger Våra Kunder?

Renovering av kök, nya stammar och vitvaror samt golvrenovering i lägenhet. Det sparade oss tid att vi bara behövde ha Christopher som projektledare mellan alla moment, hantverkare som rörmokare och elektriker m.m som var involverade. Köket blev jättefint trots lite förseningar pga. materialmiss från parkettleverantör.

Pontus & Cecilia
Köksrenovering Järfälla

Välstrukturerad offert med separat delar för arbetskostnad och materialutgifter. Jobbet gick bra, fick göra en del ändringar vartefter men det hör till. Trädgårdsanläggning på radhuset, från grovplanerad tomt till fin uteplats, trall och stensättning vid entrén.

Elisabeth Tullinge
Altan & Trädgård

Snabbt och smidigt trädgårdsarbete med betongplattor och förstärkning av gångstråk samt bortforsling. Christopher är enkel att ha att göra med, han gav en hel del praktiska tips gällande materialval med lite underhåll.

Björn Hasselgren
Bromma Stenläggning

Vi innehar alla certifikat som behövs för ett säkert utfört arbete

Vi mäter och monterar dina nya fönster

Du kan vända dig till oss oavsett om du vill byta till ett nytt fönster i samma storlek som det gamla eller om du vill få ett mer omfattande arbete utfört i form av helt nytt pvc fönster. Vid den här typen av renovering är det mycket viktigt att den inledande mätningen blir korrekt.

Vi hjälper gärna till vid såväl mätning som rådgivning vid din beställning så att såväl kvalitet som pris för fönsterbyte blir som du önskar.

Vårt utbud är komplett och du kan naturligtvis även kontakta oss om du vill ha hjälp med att byta fönsterfoder eller karmar.

Offert

Byggfirma Stockholm

Byggfirma Stockholm hjälper villaägare, föreningar och företag över hela Stor-Stockholm – från Värmdö, Nacka till Järfälla, Sollentuna, Danderyd, Täby och Lidingö, till innerstaden och söder-om Södermalm som Huddinge, Haninge och Tyresö med omnejd.